Завантаження ...
banner
banner

«Гіпертонія, інсульти та інфаркти просто зашкалюють»: ніжинська швидка допомога

«Гіпертонія, інсульти та інфаркти просто зашкалюють»: ніжинська швидка допомога фото

У період війни люди по-різному сприймають звуки сирени, повідомлення про вибухи та тривожні і жорстокі події на рідній землі… Хтось говорить, що все буде добре і що я, мовляв, не панікер, а хтось може сидіти в коридорі і труситися від страху під час кожного звуку сирени. Проте, всі ми живі люди і всі ми не залізні.

На сьогоднішній день у Ніжині значно почастішали виклики з приводу загострення різних серцево-судинних захворювань: гіпертонічна хвороба, інсульти, інфаркти.

Про це  MYNIZHYN.com повідомили у Ніжинському відділенні екстреної швидкої медичної допомоги.

Медики говорять, що кількість таких викликів зараз просто зашкалює. Причому, вікова категорія таких хворих різна: і молоді і люди похилого віку.

Також з настанням осені спостерігається і загострення різних хронічних захворювань та ГРВІ. З приводу ковідної хвороби, медики зазначають, що виклики також є, але їх зараз значно менше і ці випадки не тяжкі.

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю, генеральний директор Ніжинської міської лікарні  Олександр Костирко зазначив, що ковід вже не той, що був і перебіг хвороби більш легкий. Більше тут: Під вибухи та під прицілом: Олександр Костирко розповів, як працює ніжинська лікарня в умовах війни

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: