Завантаження ...
banner
banner

Дівчина з Ніжина Анна Кіндзерська підкорила суддів «Голосу» (Фото, відео)

Дівчина з Ніжина Анна Кіндзерська підкорила суддів «Голосу» (Фото, відео) фото

Нещодавно знову на наші екрани вийшло популярне пісенне шоу «Голос країни», в якому підкорила суддів дівчина з Ніжина – Анна Кіндзерська. Шоу було відзнято до 24.02.2022, а глядачам його представили у неділю, 23 жовтня.

Тіна Колодій vs Анна Кіндзерська виконали пісню "Falling" Alicia Keys у 8 випуску 12 сезону Голосу країни – бої.

Відео виступу: 

 
 

Дівчата були неймовірні, вони просто «порвали зал»! Відео на ютубі за пару днів набрало майже 50 тисяч переглядів та 1,5 тисячі лайків і безліч вражаючих коментарів.

Читайте також: «Коли ти знаєш, що твоя країна в біді, хочеться бути з нею»: як співачка з Ніжина допомагає ЗСУ (Фото, відео)

З журналістами MYNIZHYN.com Аня поділилась своїми емоціями, закулісними переживаннями та про сльози прямо на сцені

Детальніше у нашому матеріалі

- Розкажіть про ваші закулісні переживання, емоції перед самим виступом, що ви відчували, як налаштовували себе?

- Ніхто не любить, коли їх порівнюють, то ж до звичних переживань перед виступом, ти ще й за "порівняння" переймаєшся. Але завдання артиста - побороти цю бурю емоцій і вийти на сцену так, щоб ніхто і здогадатись не міг про те, що у тебе там в середині.

- Скільки ви готувалися до цього виступу?

- Точно вже не скажу, але пам'ятаю, що не швидко визначились з піснею.  Після великої кількості пропозицій з моєї, Тіниної та сторони тренера - ми таки обрали "Falling". Ми багато репетирували, часто навіть самостійно зустрічались з Тіною та проганяли номер.

- Хто з ваших близьких приїхав з вами на «Голос країни», аби  підтримати вас?

- У залі мене підтримував мій брат з його дружиною, а в нашому сімейному чаті - решта сім'ї, які чекали на повідомлення від Діми, що ж там, як. Іноді мені здається, що моя сім'я переживає за все більше ніж я, це підтримує сильно!

- А які емоції викликає у вас сцена, якщо говорити саме про виконання пісні, про тут і зараз, ось на сцені?

- Сцена - це місце, на яке ти приносиш результат своєї роботи, думок і переживань, розкриваєш самого себе перед всіма! І коли твій труд і розкрите серце приймають і визнають - це сильно торкає. А коли до всього цього додалось усвідомлення, що ціна моєї перемоги це поразка іншої сильної співачки з її трудом, мріями і переживаннями - я не змогла стриматись...намагалась, але не змогла.

- Що для вас участь у цьому проекті?

- До війни, цей проект означав для мене - знайомство українців з моєю творчістю і пошук свого слухача. Зараз "Голос країни" для мене - це можливість піснею переживати з українцями важкі часи, піснею підтримати їх, піснею наштовхнути на важливі думки, піснею вселити надію, піснею жити!

- Які тепер подальші творчі плани у вас?

- До 24 лютого в мене був розписаний план релізу вже готових моїх пісень, але все розвалилось. Тепер не знаю коли їх випускати, бо емоції і посил пісень відрізняється від емоційного стану зараз. То ж я пишу нові пісні, складаю новий план і надіюсь, що його вдасться втілити в життя.

Довідково: Голос країни, який стартував 23 січня 2022 року, трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. Це вже 12 сезон шоу, в якому найкращі таланти країни і не тільки вже на етапі сліпих прослуховувань воюють між собою за право стати частиною команди одного із зіркових тренерів.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: