Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині чоловік виготовляв та збував сурогатний алкоголь

На Ніжинщині чоловік виготовляв та збував сурогатний алкоголь фото

Поліцейські викрили мешканця Ніжинського району, який на території свого господарства виготовляв та збував алкоголь невідомого походження. В ході обшуку вилучили понад 200 літрів спирту та виручку від продажу сурогату.

Під час реалізації оперативної інформації щодо незаконного зберігання та продажу фальсифікованої алкогольної продукції поліцейські провели санкціонований обшук на території приватного господарства на Ніжинщині.

В ході обшуку правоохоронці вилучили близько 200 літрів рідини з характерним запахом спирту та кошти, виручені від продажу сурогату.

При проведенні низки оперативних заходів поліцейські встановили, що незаконний обіг алкогольних напоїв складав близько 300 літрів на місяць.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 та частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а так само збут таких товарів, що призвело до отруєння чи спричинило смерть особи). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: