Завантаження ...
banner
banner

В урочищі Ветхе відбулися перегони позашляховиків "Зустріч друзів у Ніжині"

Відео.
Минулої суботи, 19 вересня, в урочищі Ветхе відбулися перегони позашляховиків "Зустріч друзів у Ніжині". Змагання відбувалися у двох класах "Light" в якому брали участь звичайні автомобілі та класі "Hard"

перегони ніжин, нежин перегони, нежин перегони ветх, ралли нежин, нежин перегони внедорожники


Минулої суботи, 19 вересня, в урочищі Ветхе відбулися перегони позашляховиків "Зустріч друзів у Ніжині". Змагання відбувалися у двох класах "Lite" у якому брали участь звичайні автомобілі та класі "Hard", де змагалися спеціально підготовлені і обладнані позашляховики. Також були перегони на квадроциклах, у яких взяли участь лише двоє любителів адреналіну, що спеціально приїхали на змагання з Лохвиці.

Після жеребкування, за яким були визначені пари учасників розпочалися заїзди "на виліт" спочатку у класі "Light", а по обіді пройшли неймовірно видовищні перегони у класі "Hard". Під час перегонів у класі "Lite" всіх здивував неймовірний заїзд екіпажу з Прилук на "Волинянці", які змогли ні в воді не потонути, а ні в багнюці застрягнути. Проте у фінал вони не потрапили. Золоті та срібні нагороди повезли два екіпажа, відповідно № 27 та № 15 з Лохвиці. 

По темі: Перегони позашляховиків класу "Lite". Фото

 

Джип "Волинка" втерла носа всім крутим джипам!

Posted by Юрій Бондар on Saturday, September 19, 2015
Змагання у  класі "Hard", на жаль, не обійшлося без неприємностей, ніжинський автомобіль екіпажу "Малиш Вадим і Тихоход Олег" перевернулися на бік долаючи одну зі складних ділянок траси. Штурман отримав перелом лівої руки.  Перемогу ж у цьому класі святкував екіпаж № 40 з Конотопу. 


По темі: Неймовірне відео перегонів позашляховиків у Ніжині


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: