Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська художниця полонила маленьких учасників "Гогольфесту" своїм талантом

20 вересня у рамках дитячої програми мистецького фестивалю «ГОГОЛЬФЕСТ-15» книжечку поезій для дітей «Теплі мамині казки» презентували письменниця Тетяна Череп-Пероганич та художник-ілюстратор Оксана Грек.

Оксана Грек

20 вересня у рамках дитячої програми міжнародного мистецького фестивалю «ГОГОЛЬФЕСТ-15» книжечку поезій для дітей під назвою «Теплі мамині казки» (видавництво «Склянка Часу») презентували письменниця Тетяна Череп-Пероганич та художник-ілюстратор з Ніжина Оксана Грек.

Тетяна Череп-Пероганич розповіла, як з’явилася ідея цих поетичних  казок та яким був їх шлях до читача, прочитала декілька віршів із книжки. Потім присутні на презентації дітлахи мали змогу пограти в гру за сюжетом однієї з казочок.
 
Гостем презентації була юна співачка, лауреат Всеукраїнських і міжнародних конкурсів Олександра Стецюк. Вона виконала колискову «Ой ходить сон коло вікон», яку учасники презентації – діти й дорослі слухали затамувавши подих.
 
І нарешті усіх малюків чекав майстер-клас від художниці Оксани Грек, яка вчила їх малювати головного героя «Теплих маминих казок» — кота. Діти були щасливі від сплкування з художницею і відверто захоплені її талантом.
 
Модерувала захід надзвичайно позитивна письменниця Ірина Кравчук. Презентація була схожа на тепле родинне свято і подарувала всім учасникам море приємних почуттів.

Євген Букет,
письменник, краєзнавець, журналіст
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: