Завантаження ...
banner

Ніжинські кандидати підписали Декларацію відповідальності

Документ.
Вчора, 24 вересня, у великому залі засідань виконавчого комітету відбувся форум ініційований місцевим осередком руху "Чесно" у рамках кампанії “Стеж за грошима”


Представники громадського руху "Чесно" у Ніжині Володимир Бабка та Олександр Турчинов


Вчора, 24 вересня, у великому залі засідань виконавчого комітету відбувся форум ініційований місцевим осередком руху "Чесно" у рамках кампанії “Стеж за грошима” . Під  час форуму кандидати у мери міста та кандидати у депутати Ніжинської міської ради підтримали вимоги руху "Чесно" щодо прозорого фінансування передвиборчих кампаній та підписали Декларації відповідальності. 

Декларацію підписали представники місцевих осередків партії "Батьківщина", "ДемАльянсу", "Удар", "Укроп", "Самопоміч". Також підписати, Декларацію пообіцяли представники осередку "Радикальної партії Олега Ляшка".

Повний перелік кандидатів, які підписали Декларацію відповідальності буде опубліковано згодом. 

Вимоги Декларації відповідальності зводяться до оприлюднення декларацій про доходи кандидатів, а також проміжних фінансових звітів за передвиборчу кампанію. Крім того кандидати зобов’язалися відвідувати засідання, голосувати особисто та звітувати перед виборцями.

Зразки Декларацій, що підписали кандидати можна переглянути за посиланнями:
Декларація відповідальності  кандидата на посаду голови Ніжинської міської ради
Декларація відповідальності  кандидата у депутати  Ніжинської міської ради












 


Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: