Завантаження ...
banner
banner

Дозвіл на встановлення лайтбоксів по місту КП «Критий ринок «Прогрес» таки має

Оновлено.
Минулого тижня по Ніжину розпочався монтаж опор та встановлення лайтбоксів у центральній частині міста. Рекламні щити з'явилися по вулиці Шевченка, Гоголя, Набережній та Московській.

Оновлено

Минулого тижня по Ніжину розпочався монтаж опор та встановлення лайтбоксів у центральній частині міста. Рекламні щити з'явилися по вулиці Шевченка, Гоголя, Набережній та Московській. Робітники, які проводили роботи з їх встановлення розповіли, що вони належать КП «Критий ринок «Прогрес». 


Як повідомив громадський активіст Рустам Насібов у Facebook на встановлення лайтбоксів містом КП «Критий ринок «Прогрес» немає дозволу, а його запити, щодо наявності дозволу, залишилися без відповіді. 

Через декілька днів на встановлених лайтбоксах була розміщена передвиборча політична реклама  Блоку Петра Порошенка "Солідарність", від якої балотується і теперішній міський голова Ніжина. 

У дискусії, яка розгорнулась у Facebook на сторінці Рустама Насібова, кандидат у депутати міської ради Максим Білоусенко від "Солідарності" написав про те якщо на встановлення лайтбоксів немає дозволу,  то вони будуть демонтовані. 
 


Нагадаємо, у частині 2 статті 70 Закону «Про вибори народних депутатів України» йдеться, про те що передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п'ятниці перед днем голосування. Мають бути зняті раніше розклеєні в публічних місцях передвиборні агітаційні матеріали. Будь-яка агітація вважається незаконною і тягне за собою наслідки для тих кандидатів, в чиїх інтересах вона проводиться. Тому чекати на зняття політичної реклами з встановлених лайтбоксів вже залишилося недовго у будь-якому випадку. 

Максим Білоусенко повідомив, що дозвіл на встановлення лайтбоксів по місту КП «Критий ринок «Прогрес» має, а відповідний проект рішення буде розглянуто на засіданні виконавчого Ніжинської комітету міської ради постфактом.  Найближче засідання відбудеться у четвер, 22 жовтня. 

По темі: Виконком не дав дозвіл на розміщення лайтбоксів ДКП "Критий ринок "Прогрес"

Фото зі сторінок у Facebook Макс Терещенко, Рустам Насібов

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: