Завантаження ...
banner
banner

Виконком не дав дозвіл на розміщення лайтбоксів ДКП "Критий ринок "Прогрес"

Вже декілька днів вирують пристрасті щодо законності встановлення комунальним підприємством "Критий ринок "Прогрес" містом лайтбоксів на яких розміщено передвиборчу агітацію від Блоку Петра Порошенка "Солідарність"


Вже декілька днів вирують пристрасті щодо законності встановлення комунальним підприємством "Критий ринок "Прогрес" містом лайтбоксів на яких розміщено передвиборчу агітацію від Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Від цієї політичної сили до міської ради по 26 округу балотується директор цього комунального підприємства Анатолій Вершняк.

У пункті 1 статті № 16 Закону України "Про рекламу" йдеться, що розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах проводиться на підставі дозволів, що надаються виконавчими органами сільських, селищних, міських рад. Тобто за законом на розміщення лайтбоксів потрібно отримати дозвіл виконавчого комітету. Окрім цього потрібно погодиди розміщення реклами з рядом служб.

По темі: Тур політичною рекламою Ніжина

Як повідомлялося раніше, розміщення даних лайтбоксів містом було погоджено з ДАІ і відділом архітектури. Залишалося лише отримати, щоправда постфактум, дозвіл на встановлення лайтбоксів від виконавчого комітету. 

Сьогодні, 22 жовтня, на засідання виконкому було винесено проект рішення "Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами"  КП "Критий ринок "Прогрес", але після обговорення, рішення  так і не було прийнято. Вирішили розглянути його пізніше. І якщо на наступному засіданні виконавчого комітету воно таки буде прийнято, лише з того часу встановлені лайтбокси можна буде вважати законним. 

Проект рішення:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: