Завантаження ...
banner
banner

Підведено підсумки футбольного сезону у Ніжині

Фото.
20 жовтня у міському будинку культури за ініціативи міської федерації футболу відбулось урочисте підбиття підсумків футбольного сезону 2015 року. Церемонію підведення підсумків відкрив голова федерації футболу міста


Переможці Чемпіонату Ніжина з футболу команда "Динамо"

20 жовтня у міському будинку культури за ініціативи міської федерації футболу відбулось урочисте підбиття підсумків футбольного сезону 2015 року. Церемонію підведення підсумків відкрив голова федерації футболу міста Мамедов Володимир Хейбарович. 

Привітали учасників свята міський голова Анатолій Лінник та голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, який нагородив цьогорічних переможців міського чемпіонату з футболу команду "Динамо", її тренера Петра Кательницького та президента клубу Дмитра Кураша. Нагороди також отримали і призери чемпіонату, команда "Аграрник", яка виборола друге місце та команда "Фрунзівець", яка задовільнилась третім місце у турнірній таблиці. 

На церемонії підведення підсумків сезону було названо і нагороджено кращих гравців міського чемпіонату. Ними стали:
Воротар - Андрій Гарячий
Захисник - Антон Смоляр
Півзахисник - Валентин Лаврінець
Нападник - Валерій Жоголко
 
Кращий гравець чемпіонату Роман Литвин

На сцені міського будинку культури також була нагороджена, як зазначила ведуча "тендітні і вправні, у буцах та з футболом у серці" дівоча команда з футболу. 

Не залишилися без уваги і ті чиї імена вже золотими літерами вписані у футбольну історію Ніжина - ветерани: Георгій Давидов, Віктор Гієнко, Валерій Нечваль, Микола Дахно, Віктор Сіряков. 

Також були нагороджені переможці першості області серед дитячих юнацьких спортивних шкіл та переможці змагань на призи клубу "Шкіряний мяч".

Нагадаємо у вересні цього року у місті Суми відбувся фінал Всеукраїнських змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч» - кубок «Coca-Cola» в старшій віковій групі серед юнаків 2001 року народження. З понад 8000 команд, які стартували в Кубку восени 2014 року, до фіналу дісталися лише 8. Серед них - команда загальноосвітньої школи № 9, яка виборола бронзові нагороди чемпіонату.

По темі: Ніжинські школярі бронзові призери всеукраїнських змагань "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola"

Церемонія закриття сезону вкотре продемонструвала, що наше місто має грані футбольні традиції, на яких зростають юні футбольні таланти, які вже зараз мають значні успіхи у цьому виді спорту. 
 

























































Фото Олександр Малаш

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: