Завантаження ...
banner

Остання сесія Ніжинської міської ради VI скликання

Відео.
20 жовтня відбулася остання сесія Ніжинської міської ради VI скликання. Після розгляду питань порядку денного міський голова Анатолій Лінник подякував депутатам за роботу протягом 4 років.


Депутати, які були присутні на останній сесії

20 жовтня відбулася остання сесія Ніжинської міської ради. Після розгляду питань порядку денного міський голова Анатолій Лінник подякував депутатам за роботу протягом 4 років.

"Депутати цього скликання працювали по-різному в різні періоди своєї роботи. Я вдячний, що міська рада показала себе як гідний орган місцевого самоврядування й переконала всіх, що вміє якісно та достойно працювати. Хочу сказати слова вдячності всім за роботу міської ради, і особливо я вдячний активним представникам громади, які долучались до роботи сесій. Тим ніжинцям, які допомагали раді приймати найбільш правильні й виважені рішення. На моє переконання, спільна праця міської ради й мешканців міста дає змогу працювати плідно, у правильному руслі й, виключно, на користь громади. Я сподіваюсь, що така спільна співпраця переросте в монолітний тандем і стане нормою і закономірністю існування й роботи міської ради та міської громади," - сказав міський голова


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: