Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині встановлять меморіальні дошки загиблим Героям

У Ніжині встановлять меморіальні дошки загиблим Героям фото

27 липня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Більше інформації у матеріалі

Розглянули питання фінансування заходів програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2023 рік; фінансування витрат для нагородження; виділення коштів на проведення засідання Молодіжної ради. Рішення були прийняті.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали проєкти рішень щодо встановлення меморіальних дошок загиблим Героям.

За поданням директорів шкіл, на будівлях освітніх установ, в яких навчалися захисники України встановлять меморіальні дошки:

Котляру О.І., Дерев’янку І.А., Лаврінцю Ю.І., Каві Б.М., Сабардіну В.В., Котову Є.М., Литвиненку А.В., Лихуті Ю.Д., Конончуку Д.І.

Міський голова Олександр Кодола наголосив, що допоки ми живі – житиме пам’ять про наших героїв.

Прийнято рішення про створення комісії щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, внаслідок бойових дій спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Особливу увагу члени виконкому приділили питанням, що стосувалися захисту прав дітей (встановлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, продовження строку перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя та ін.).

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: