Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні професійне свято працівників соціальної сфери

Відео.
Щорічно у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. З нагоди цього свята, у п'ятницю 29 жовтня, у великому залі виконкому відбулася урочиста зустріч міського голови Анатолія Лінника з соціальним працівникам Ніжина.

Щорічно у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. З нагоди цього свята, у п'ятницю 29 жовтня, у великому залі виконкому відбулася урочиста зустріч міського голови Анатолія Лінника з соціальним працівникам Ніжина.

Під час зустрічі Анатолій Лінник привітав всіх соцпрацівників з професійним святом та відзначив подяками. 

"Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Сьогодні в соціальній сфері України працює близько 150 тисяч чоловік. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з них слова Івана Франка - «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» - стали сенсом життя. Цього дня бажаю Вам від усього серця міцного здоров’я, щирої любові, божої благодаті" - наголосив у вітальному слові міський голова. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: