Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський ліцей у ТОП-200 рейтингу шкіл України

Ніжинський ліцей у ТОП-200 рейтингу шкіл України фото
Ніжинський ліцей Ніжинської міськради Чернігівської області при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя увійшов у ТОП-200 рейтингу шкіл України. Він посів 133 місце.
Трохи конкретніше: у загальному рейтингу - 133 місце, з української мови – 46, з біології – 153, з хімії – 9.

На сторінці ліцею у Фейсбук директор даного закладу пише: 

"Кількість знаків оклику не може передати величезну радість і безкінечну гордість за ліцеїстів та їхніх учителів.
Попри все – украй несприятливі умови, технічні проблеми, повітряні тривоги, психологічне напруження, дистанційне навчання…- МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ!!!
Шановні учні! Дякую! Дякую за вашу роботу, за вашу стійкість, витривалість і мужність. Ваша юність, на жаль, припадає на трагічні роки історії нашої країни, від вас вимагають більшого, даючи менше, але ви достойно тримаєте удари долі. Будьте сильними і успішними і надалі! Пишаюся вами безмежно!!!
Шановні колеги! Ми тут з вами недавно аналізували результати НМТ-2023 і дійшли висновку, що маємо деякі проблеми… Проте, курчат рахують восени. Величезне спасибі за вашу роботу та відданість своїй справі, ви – справжні вчителі, найдорогоцінніший скарб української освіти. Спасибі!
Шановні батьки! Ви – наш найпотужніший тил, міцний захист для дітей і педагогів. Сьогоднішній результат ваших дітей переконливо доводить, що ви – дуже гарні батьки, що впораєтесь із усіма проблемами, що завжди зможете допомогти вашим дітям, що умієте передбачати результат і вам можна довіряти, адже колись, два роки тому, ви прийняли правильне рішення, обравши ліцей.
Щиро дякую вам за наших дітей!
Дякую усім-усім, хто завжди поруч, хто хвилюється і допомагає, вкладається і вірить!
Ми сильні.
Ми переможемо.
Ми є і будемо УКРАЇНА!
Директор ліцею Світлана Алєксєєнко
"
 

Такі дані опублікував інформаційний освітній ресурс “Освіта.ua”.

На сайті йдеться, що у якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати національного мультипредметного тесту, отримані випускниками шкіл у 2023 році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: