Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пройшла акція "Чиста вода - здорова нація!"

29 - 30 листопада у приміщенні магазину "Газпіксервіс" відбулась акція: Чиста вода - здорова нація! Метою даної акції було ознайомити людей з якістю питної води у них вдома.У акції взяли участь школярі міста та всі охочі.

29 - 30 листопада у приміщенні магазину "Газпіксервіс"  відбулась акція: Чиста вода - здорова нація! Метою даної акції було ознайомити людей з якістю питної води у них вдома.

Проходила вона в спеціалізованому магазині "Газпіксервіс", що розташований за адресою вул.Московська, 14 (навпроти Золотого ключика).  Для проведення акції фахівці з Києва облаштували у приміщенні магазину мінілабораторію у якій проводили аналіз води.

 

Кожний охочий мав можливість зробити безкоштовний експрес-тест і визначити, яку якість має вода, що тече в них дома з крану, а також отримати інформацію про фільтри для очистки води та за бажанням, придбати продукцію магазину  з 20% знижкою.

Не залишились осторонь акції школярі однієї з ніжинських шкіл. Вони принесли воду на аналіз і з дозволу фахівців спробували себе у якості лаборантів та провели аналіз води. Після закінчення проведення аналізу, дипломований спеціаліст  прочитав лекцію фахівцям з облаштування фільтрів та систем очистки води. 



Наступну акцію з визначення якості води компанія "Газпіксервіс" планує проводити навесні.

Зробити аналіз води й отримати кваліфіковану консультацію  можна завжди звернувшись до спеціалістів компанії Газпіксервіс.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: