Завантаження ...
banner

У "НіжинТеплоМережі" назріває страйк

У Товаристві з обмеженою відповідальністю НіжинТеплоМережі назріває страйк працівників, через невиплату адміністрацією заробітної плати. Про це Mynizhyn.com повідомив один із працівників підприємства. Нагадаємо, що підприємство має значні борги.



У ТОВ "НіжинТеплоМережі" назріває страйк працівників, через невиплату адміністрацією заробітної плати. Про це Mynizhyn.com повідомив один із працівників підприємства. 

"Вже четвертий місяць працівники не отримують заробітну плату, а на даному підприємстві багато хто працює сім'ями і як їм жити якщо немає грошей? Члени незалежної профспілки "Трудова  солідарність" прийняли рішення про створення на підприємстві страйкового комітету, який згідно до законодавства України починає підготовку до страйку. Але адміністрації не подобаються дії незалежної профспілки "Трудова солідарність", починається тиск на активістів та на всіх членів профспілки, а їх на підприємстві 34. Можливо було б і більше але працівники бояться тису.

Адміністрація каже у відкриту, якщо не не подобається працювати - звільняйтесь,  ми нікого не тримаємо. Але на підприємстві працюють фахівці з великим досвідом роботи, які можна сказати вклали душу свою в підприємство і просто так його залишати не хочуть. Ми будемо звертатися до преси, телебачення, адміністрації міста та області. Ніхто нас не зупинять ніякі погрози, ми доб'ємося справедливості."
- запевнив працівник ТОВ "НіжинТеплоМережі".

Нагадаємо, ТОВ "НіжинТеплоМережі" мало борг перед ПАТ НАК «Нафтогаз України» у сумі майже 2  грн, який мало виплатити за рішенням суду.  Для покращення фінансової ситуації на підприємстві Ніжинською міською радою було прийнято рішення про зменшення розміру орендної плати ТОВ "НіжинТеплоМережі"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: