Завантаження ...
banner
banner

Скільки пар у Ніжині одружилося та розлучилося за 2023 рік

Скільки пар у Ніжині одружилося та розлучилося за 2023 рік  фото

Не зважаючи на війну, життя не стоїть на місці і зіткане з різного роду подій. Народжуються нові люди, створюються нові сім’ї.  

Скільки пар одружилося за 2023 рік та скільки розлучилося?
Скільки народилося нових україночок та маленьких козаків минулоріч?

На всі ці питання шукав відповіді  MYNIZHYN.com

В продовж минулого року на Ніжинщині 550 найменших мешканців отримали свої перші в житті документи. Загалом на Чернігівщині зареєстрували близько 3 960 дітей.

Про це повідомляє Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

Крім того, не припиняють українці стверджувати свою віру в світле майбутнє щирим коханням. Так спеціалісти Ніжинського відділу ДРАЦС минулоріч засвідчили більше 650 шлюбів. В області за рік побралися майже 4 700 пар.   

Примітно, що у порівнянні з зареєстрованими одруженнями, Ніжин та Чернігівщина загалом демонструють істотно меншу кількість розлучень – близько 110 та 612 відповідно.

 «Згідно з Сімейним Кодексом України відділи ДРАЦС проводять державну реєстрацію розірвання шлюбу на підставі спільної заяви про розірвання шлюбу подружжя, яке не має дітей.  – підкреслила Ірина СВИСТУН, керівник Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - Актовий запис про розірвання шлюбу складається лише після спливу одного місяця від дня подання заяви про розірвання шлюбу. Цей термін не скорочується ні за яких підстав. Інші випадки – виключно в судовому порядку».


Раніше ми писали: Весілля у "дзеркальну" дату: скільки пар одружиться у Ніжині

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: