Завантаження ...
banner
banner

Помер відомий пасічник з Ніжина - Петро Балаш

Помер відомий пасічник з Ніжина - Петро Балаш фото

Понеділок приніс у Ніжин сумну звістку — не стало відомого апітерапевта, пасічника, голови громадської організації «Бджолярі Ніжинщини» невтомного Петра Івановича Балаша, - повідомляє NizhynCity.

Тяжка хвороба не дала шансу на життя. Петро Іванович любив пасіку, бджіл. Він переймався розвитком бджільництва на Ніжинщині, турбувався, аби із запашним і солодким медом були багатодітні родини, діти, що залишилися без батьківського піклування, вихованці будинку-інтернату, вихованці центру реабілітації.

Як добрий Святий Миколай він щороку разом з помічниками, напередодні Нового року відвідував соціальні заклади.

Петро Іванович вів активну громадську діяльність, був послідовником вчення відомого бджоляра Петра Прокоповича. Завдяки його ініціативі, щороку, у мирний час, на Покровський ярмарок, День міста до Ніжина з’їжджалися відомі пасічники зі своєю продукцією.

У Петра Балаша було багато планів на майбутнє. Не судилося. Підступна хвороба вирвала його із сьогодення буття. Спочивайте Петре Івановичу з миром. Царство небесне, вічний спокій…

Помер відомий пасічник з Ніжина - Петро Балаш фото №1
Помер відомий пасічник з Ніжина - Петро Балаш фото №2


Раніше ми писали про Петра Балаша: «Бджолярі Ніжинщини» долучились до привітань дітей зі святом Миколая (Фото)Споживайте чистий продукт бджільництва: інтерв’ю з ніжинським пасічником – Петром Балашем

Вічна пам'ять!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: