Завантаження ...
banner
banner

Поблизу Ніжина поліцейські вилучили майже 2,5 тонни спирту невідомого походження (Фото)

Поблизу Ніжина поліцейські вилучили майже 2,5 тонни спирту невідомого походження (Фото) фото
Співробітники Ніжинського райуправління поліції спільно з оперативниками карного розшуку обласної поліції викрили чернігівця, який перевозив 200-літрові діжки зі спиртом.

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

В ході реалізації оперативної інформації поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили поблизу Ніжина вантажний автофургон «Мерседес-Бенц Спринтер». Поліцейські виявили в салоні транспортного засобу 12 діжок, ємністю 200 літрів кожна, заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту. З незаконного обігу вилучено 2400 літрів спирту невідомого походження. Автівку і вантаж вилучено, речовину направлено на проведення експертних досліджень.


Фото: Машина зі спиртом


Фото: Машина зі спиртом

Слідчі Ніжинського райуправління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Такі дії караються штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Як повідомляв MYNIZHYN, ніжинські поліцейські притягнули до відповідальності місцевого мешканця за жорстоке поводження з собакою. Також на в'їзді до Чернігова у трьох громадян України прикордонники за допомогою службової собаки виявили наркотичні речовини

Вас може зацікавити: Поліція ліквідувала плантацію конопель та вилучила готову партію наркозілля вартістю понад 3 мільйони гривень за цінами «чорного» ринку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: