Завантаження ...
banner
banner

Картопля на Чернігівщині: де найдешевше

Картопля на Чернігівщині: де найдешевше фото
Ціна на картоплю за місяць зросла до 12 гривень, - пише Вісник Ч.

В Березні, що на Менщині, перекупники (ті, хто скуповує у населення і перепродує далі) беруть картоплю по 12 гривень за кілограм. На початку грудня ціна підскочила до 10 гривень. Володимир Павленко, голова Березнянської територіальної громади, каже, що ажіотажу, як і в грудні, немає.
У Великій Дорозі, що на Ніжинщині, картоплю восени минулого року приймали по 5 гривень за кілограм. Про це розповіла Катерина Подолянко, староста Великодорізької сільради. Картопля, кажуть, на ніжинському базарі по 20-25 гривень за кіло.

На всеукраїнському сайті оголошень ніжинці продають картоплю оптом від 10 до 15 гривень за кіло. В Прилуках — по 12. В Городні віддають по 8. В Бобровиці, Корюківці по 10 гривень. У Новгород-Сіверському продають по 4 гривні з доставкою додому. Найдорожче правлять у Чернігові — 16, 20, 25 і навіть 30 гривень за кілограм.

Автор: Юлія Семенець

Як повідомляв MYNIZHYN, з року в рік на Ніжинському центральному ринку продають живу рибу. Зазвичай вибір цього смачного продукту здебільшого є тут у осінньо-зимовий період. Також Ніжинський центральний ринок завжди порадує вас свіжою м'ясною продукцією.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: