Завантаження ...
banner
banner

Здавайтеся: росіяни запустили фейк про чернігівську 119 бригаду ТРО

Здавайтеся: росіяни запустили фейк про чернігівську 119 бригаду ТРО фото
Знову виявляємо ворожі дії в інфопросторі проти нашої держави і наших Збройних Сил, зокрема 119 обр ТрО.

Про це повідомляють на сторінці Facebook 119 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

"Цього разу ми виявили чергове підроблене відео, що поширюються в соціальних мережах, зокрема на Тік Ток. Відзначаємо, що ці відеоматеріали, які відображають нібито військових 119 окремої бригади територіальної оборони, які знову закликають до свавілля та порушення Конституції нашої країни, звертаються до військовослужбовців інших бригад і пропонують скласти зброю, зупинити чинити опір російській армії є неправдивими та провокаційними.
Повідомляємо, що особи, зображені у цьому відео, ніколи не були і не є членами нашої бригади! Вони не мають жодного відношення до нашого війська, інших складових Сил оборони України. Це ще один приклад того, як ворог намагається використати відомості та ім'я справжніх героїв для своїх хитрих окупантських цілей.

Не дозволяйте собі бути обманутими такими брехливими тезами та провокаціями!

Ми знову закликаємо всіх зберігати інформаційну гігієну, не піддаватися на провокації ворожих елементів і продовжувати підтримувати наші Сили оборони. Наша нація зміцнюється завдяки мужності та відваги наших захисників! Разом ми вистоїмо проти будь-яких спроб нашого ворога порушити нашу свободу та незалежність!", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, Уряд своєю постановою дозволив цілодобову роботу Територіальних центрів комплектування (ТЦК). Цей орган веде військовий облік та здійснює мобілізацію населення.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: