Завантаження ...
banner
banner

Літературний вечір у стінах Ніжинського університету (Фото)

Літературний вечір у стінах Ніжинського університету (Фото) фото

14 березня 2024 року у стінах Ніжинського державного університету відбувся вечір читання поезії. Захід проводить студентське угрупування "Sí, poesía".

Цей проект почав своє життя з осені 2022 року. Започаткував його студент факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв Володимир Гливацький, а допомагає йому з організацією студентка факультету філології, історії та політико-юридичних наук Дарина Халимон.


Лампова атмосфера, теплий чай та смаколики в поєднанні з піснями Івасюка, віршами Симоненка зробили цей вечір по-особливому українізованим. А авторські рядки юних поетських душ надовго закарбувалися у пам’яті слухачів. 

Як чудово, що в Ніжині є місця, де може зібратися інтелігенція, обговорити справи, познайомитися, поділитися чимось рідним і найголовніше — окультуритись.

Проєкт "Sí, poesía" підтримує відділ виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції, Профком студентів та творче об`єднання #naStile.

Як повідомляв MYNIZHYN, 26 лютого 2024 року в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, на базі факультету філології, історії та політико-юридичних наук, за ініціативи кафедр історії України й всесвітньої історії та міжнародних відносин відбувся круглий стіл «Ніжин: два роки війни очима учасників (2022–2024 років)».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: