Завантаження ...
banner
banner

Моркву для тварин у Менський зоопарк привезли за 200 км

Моркву для тварин у Менський зоопарк привезли за 200 км фото

Чергова публікація про Менський зоопарк знову викликала хвилю людської турботи про звірів.

У редакцію "Менщини" і телефонували, і писали люди з різних куточків області (і не тільки нашої). Цікавилися, як можна передати продукти, кошти.

30 березня, Дмитро Нічик із родиною привіз для тварин 800 кг моркви із Прилуччини, що за 200 км 

"Ми з Журавки. Це село, десь 3 тисячі населення. Замітку про ваш зоопарк побачив у фейсбук-групі сусіднього села. Я вирішив переслати у нашу групу. Сімейна пара з нашого села посадила моркву для продажу, залишилася зайва, то вони вирішили віддати в зоопарк. Я запропонував відвезти. Вчора завантажили, сьогодні привезли."

Їхали трохи більше 3 годин. Дорога гарна, доїхали без проблем. Правда, при виїзді із Чернігова на блокпості була велика черга, стояли хвилин 20.

Прилуччани сюди приїхали вперше, ніколи тут не були. Їм дуже сподобався зоопарк.

Марина Козін розказує як вирішила допомогти зоопарку: "Саджали моркву для продажу, але не склалося. Тому вирішили родати: і на ЗСУ віддавали, і на добрі справи. Нам порекомендували волонтери, якщо ми не проти, то віддати у зоопарк. А чого б ми проти були? Якби можна було більше завантажити, то ми б і більше передали. Але далеко, важко везти"

Волонтрка з Прилуччини Ольга Лейчук: "Я волонтер у громаді. Марина Козін мені подзвонила, каже, що моркви багато у них із чоловіком залишилося. Ми з дівчатами давай ту моркву "розпихати": і на ЗСУ, і на пересушку, на супи-борщі брали. Але бачимо, що великий об'єм, треба її кудись збувати. А кругом нас немає ні ферм, нічого. То вирішили віддати на зоопарк"

Раніше MYNIZHYN писав про те, що ніжинські волонтери евакуювали безпритульних тварин з прикордоння Сумщини: подробиці

Авторка: Світлана Чичкан, "Менщина" 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: