Завантаження ...
banner
banner

Наші хлопці: військовий шлях чернігівця на псевдо «Малиш»

Наші хлопці: військовий шлях чернігівця на псевдо «Малиш» фото

Свій військовий шлях Денис на псевдо «Малиш» розпочав із першого дня повномасштабної війни. Тоді він без вагань став на захист рідної Чернігівщини, а вже у 2023 році разом із побратимами вирушив боронити Донеччину. Там, на Авдіївському напрямку, отримав важке поранення в бою з окупантом. Далі було лікування та реабілітація. Нині Денис – військовослужбовець Чернігівського обласного ТЦК та СП.

Про це повідомляється на сторінці Центру.

«Більшість моїх побратимів, які отримали поранення, зараз також проходять службу у ТЦК та СП. У бойових підрозділах за станом здоров’я воювати вже немає змоги, а у ТЦК та СП, окрім усього іншого, ми можемо поділитися своїм бойовим досвідом із новобранцями, розповісти те, що допоможе їм на початку військового шляху», – розповідає захисник.

Денис зізнається, що служби у ТЦК та СП не цурається: «Мої побратими, друзі та знайомі знають, який бойовий шлях я пройшов та за яких обставин потрапив на службу до територіального центру комплектування. Служу і служу, що ж тут такого».

А також додає: «У лютому 2022 року ми трималися разом, були згуртовані, а зараз війна, на жаль, цікава не всім. Я ж бачив, що відбувається на полі бою, і теперішню байдужість суспільства важко сприймати. Якщо порівняти з 2022 роком, то до військових ставлення змінилося, взяти на кшталт «Я тебе туди не відправляв»…».

Як повідомляв MYNIZHYN, 28 квітня у Ніжині на Алеї Слави відкрили чотири стенди в пам'ять про 24 загиблих захисників.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: