Завантаження ...
banner

Зʼїхав у кювет та наїхав на бетонну електроопору: наслідки ДТП на Чернігівщині

Зʼїхав у кювет та наїхав на бетонну електроопору: наслідки ДТП на Чернігівщині фото

10 травня зранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в одному з сіл на Сосниччині. На місце події прибула слідчо-оперативна група Менського відділення поліції. Правоохоронці провели огляд місця події, опитали учасників та свідків аварії, вилучили транспортний засіб.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Попередньо поліцейські встановили, що 25-річний водій легковика «Volvo» не впорався з керуванням, зʼїхав в кювет та наїхав на бетонну електроопору. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій травмувався та був госпіталізований.

Поліцейські Менського відділення поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої водій легкового автомобіля зазнав тілесних ушкоджень.


Фото: З місця події. Джерело: Національна поліція 


Фото: З місця події. Джерело: Національна поліція 

Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Як повідомляв MYNIZHYN, у вчиненні вбивства 50-річного чернігівця підозрюється його 21-річна дочка-студентка. Поліцейські помістили затриману до ізолятора тимчасового тримання. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: