Завантаження ...
banner

Ніжинські поліцейські затримали торговця психотропами — подробиці

Ніжинські поліцейські затримали торговця психотропами — подробиці фото

Працівники ніжинської поліції викрили 32-річного місцевого мешканця, причетного до збуту психотропних речовин. Чоловіка помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернігівської області.

Співробітники кримінальної поліції Ніжинського райуправління отримали інформацію про місцевого мешканця, який систематично займається торгівлею наркотиками. Поліцейські задокументували ряд фактів збуту зловмисником особливо небезпечної психотропної речовини «Альфа-PVP». Раніше зловмисник вже притягувався до відповідальності за аналогічні наркозлочини.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні фігуранта поліцейські виявили та вилучили кристалоподібну речовину, схожу на солі «Альфа-PVP», та низку інших речових доказів.

Усе вилучене направлено на експертні дослідження.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактами неодноразового незаконного збуту наркотичних засобів (частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв MYNIZHYN, поліцейські Ніжинщини встановили, що 31-річний місцевий мешканець періодично збуває охочим землякам психотропні речовини власного виготовлення. Чоловіка затримали під час особистої зустрічі з клієнтом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: