Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські школярі найрозумніші в області

В приміщенні Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр» на початку грудня відбулася фінальна гра гра 5-го обласного Чемпіонату інтелектуального марафону

В приміщенні Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр» на початку грудня відбулася фінальна гра гра 5-го обласного Чемпіонату інтелектуального марафону

У ній взяли участь 6 команд:  «Кадети» Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, «НЛО» Чернігівського ліцею для обдарованої сільської молоді, «Фенікси» Варвинського району, «Орбіта «Інтелект» м.Чернігова, «Шанс» Бахмацького району та команда "Кліо" з Ніжина.
 
Фінальна гра між командами була надзвичайно захоплюючою яскравою та непередбачуваною. Учасники намагалися докласти усіх можливих зусиль, аби вибороти перемогу у суперника та отримати омріяний Кубок і звання найрозумніших та найкмітливіших школярів області.

У фіналі інтелектуального двобою зійшлися дві команди: "Кліо" та "Фенікси"

До останньої хвилини гри трималась інтрига щодо того, хто ж стане переможцем. У нелегкій розумовій боротьбі команди змагались відчайдушно і ризиковано, вражаючи своєю миттєвою реакцією і блискавичними відповідями.
 
Навіть досвідчені члени журі не могли передбачити, кому ж з учасників врешті-решт посміхнеться фортуна. І ось настає найбільш хвилюючий момент оголошення результатів. У битві за титул чемпіонів інтелекту в ювілейній серії ігор переможцями стала команда «Кліо» з міста Ніжина.

Переможців привітав начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський та головний редактор обласного телебачення Андрій Ясний.

Учасники фінальної гри отримали цінні подарунки, а команда «Кліо» з Ніжина – Кубок 5-го обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області.

svoboda.fm

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: