Завантаження ...
banner

Ніжинець Богдан Шакитко достроково переміг суперника з Монголії на турнірі в Азії

Ніжинець Богдан Шакитко достроково переміг суперника з Монголії на турнірі в Азії фото

Вихованець ніжинської школи боксу Богдан Шакитко (тренер Євгеній Саєнко) здобув перемогу над суперником з Монголії та забезпечив собі місце у чвертьфіналі турніру в Азії.

Про це повідомляє на своїй сторінці Facebook ніжинський міський голова Олександр Кодола.

"Ніжинська дитячо-юнацька спортивна школа (КДЮСШ) знову має привід для гордості! Один із перспективних боксерів школи, Богдан Шакитко, якого тренує талановитий наставник Євгеній Саєнко, досяг значного успіху на чемпіонаті з боксу. Молодий спортсмен достроково здобув перемогу над суперником з Монголії, забезпечивши собі місце у чвертьфіналі цього престижного турніру в Азії.

Перемога Богдана є результатом довгих годин наполегливої праці на тренуваннях, безперервного самовдосконалення і, звичайно, підтримки його тренера. Євгеній Саєнко, який вже не вперше виводить своїх вихованців на міжнародну арену, заслужено може пишатися досягненнями свого підопічного


Фото: Богдан Шакитко

Пишаємось Богданом і Євгенієм та бажаємо їм подальших перемог! Нехай ця перемога стане лише початком їхнього шляху до нових висот у світі спорту. Продовжуйте в тому ж дусі!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, боксер з Ніжина Богдан Шакитко виборов золото та став переможцем на міжнародному боксерському турнірі «BALTIC BOXING CUP 2024», який нещодавно відбувся в Ризі (Латвія).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: