Завантаження ...
banner

Збував наркотики по всій території України: поліцейські Чернігівщини затримали наркодилера

Збував наркотики по всій території України: поліцейські Чернігівщини затримали наркодилера фото

39-річний мешканець Корюківського району реалізовував наркотики через власний канал у популярному месенджері, що дозволило йому уникати безпосереднього контакту з клієнтами та забезпечити постачання по всій території України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернігівської області.

Чоловік систематично здійснював поштові відправлення з наркотиками по всій країні. Щоб не привертати уваги до свого бізнесу, він уникав таких операцій у своєму районі та використовував для перевезень власний автомобіль. Свої дії наркоділок прикривав заходами конспірації.

Поліція з'ясувала, що вирощування конопель здійснювалося на кількох ділянках у малолюдних лісових місцевостях. Для сушіння, переробки та пакування наркотиків використовувався нежилий будинок, який належав його родичам.

Під час чергового відправлення пакунка з наркотиками клієнтам поліцейські затримали наркоторгівця. Операція проходила за підтримки бійців спецпідрозділу поліції КОРД і під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили понад 60 кілограмів сушеного канабісу, інструкції з вирощування наркотичних рослин, чорнові записи та інші речові докази. Все вилучене направлено на проведення експертних досліджень.


Фото: З місця злочину. Джерело: Національна Поліція


Фото: З місця злочину. Джерело: Національна Поліція

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція готує матеріали для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику повідомили про підозру у злочинах за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів). Санкція цієї статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв MYNIZHYN, на Ніжинщині завершили розслідування щодо діяльності 31-річного жителя Борзни, котрий організував нарколабораторію для виготовлення амфетаміну та займався його збутом

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: