Завантаження ...
banner

У Ніжині відбувся дитячий турнір з дзюдо, де зібрали понад 75 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

У Ніжині відбувся дитячий турнір з дзюдо, де зібрали понад 75 тисяч гривень на підтримку ЗСУ фото

Завдяки Силам оборони України, 5 жовтня 2024 року у Ніжині успішно провели Дитячий Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок НДУ». Турнір проходив у залі місцевого університету, де зібралися учасники з багатьох міст України, аби підтримати захисників нашої країни та отримати новий досвід у дзюдо,  повідомляє MYNIZHYN з посиланням на Костянтина Смалія.

На запрошення організаторів відгукнулися команди з різних куточків України, зокрема з Ніжина, Сум (три команди), Прилук, Києва (три команди), Ромнів, Чернігова (три команди), Могилева-Подільського (Вінницька область), Вишневого, Остра, Шостки, Софіївської Борщагівки, Охтирки, Боярки, Згурівки, Кролевця, Конотопа, Василькова, Ірпеня та Ріпок.

Завдяки активній участі команд та небайдужості глядачів, вдалося зібрати 75 300 гривень, які будуть спрямовані на замовлення системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) для вихованця Ковтуна Жені, бійця 57-ї бригади, та його побратимів. Організатори обіцяють надати звіт про виконані замовлення.

Спільні зусилля і допомога — ключ до досягнення нашої мети. Дякуємо всім, хто підтримав захід та долучився до допомоги нашим захисникам!

Фото з переможцями — дивіться за посиланням!

Окрема подяка Силам оборони України за можливість жити, працювати та виховувати наших дітей у мирі та безпеці.

Нагадаємо, що юні вихованці ніжинської секції тайбоксингу, підопічні тренера Максима Татаренка, Володимир Приходько та Григорій Дворський незабаром вирушать на Чемпіонат Світу, який відбуватиметься в Німеччині (Франкфурт).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: