Завантаження ...
banner

У Ніжині ремонтуватимуть сирени – що відомо

У Ніжині ремонтуватимуть сирени – що відомо фото

Сьогодні, 24 жовтня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради члени виконкому розглянули та прийняли рішення, яке стосується проведення ремонтних робіт з відновлення системи оповіщення цивільного захисту та її обслуговування.

Повідомляє MYNIZHYN 

Про що йдеться

Прийняття даного рішення у 2024 році передбачає видатки з міського бюджету на суму 3064,00 грн.

 «Фінансовому управлінню Ніжинської міської ради перерахувати виконавчому комітету Ніжинської міської ради кошти в сумі    3064,00 грн. для розрахунків за проведення ремонтних робіт з відновлення системи оповіщення цивільного захисту та її обслуговування» - йдеться у рішенні.

За послуги з ремонту електродвигуна сирени оповіщення С-20 виділять кошти у сумі 814,00 грн.

На відновлення та обслуговування системи оповіщення по вул.Франка, 261 (за послуги  спеціального вантажного авто підйомника)  витартять 2250,00 грн.

Контроль за виконанням рішення покладено на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка.

Як йдеться у пояснювальній записці до даного рішення - проведення ремонтних робіт з відновлення систем оповіщення цивільного захисту надасть можливість забезпечення безперебійного оповіщення населення про небезпеку життю та здоров’ю людей.

Також вказано таке обґрунтування необхідності прийняття цього рішення.

"З метою підготовки міста та територіальної громади в цілому до ведення оборонних заходів в умовах воєнного стану введеного Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» та з метою протидії військової агресії з боку російської федерації та захисту населення від наслідків ракетного, авіаційного та артилерійського удару проводяться поточні ремонтні роботи з відновлення систем оповіщення цивільного захисту".

Ознайомитись з рішеннями, які розглядають та приймають на виконкомі Ніжинради, можна за посиланням

Раніше ми писали: У Ніжині будуть встановлені нові системи оповіщення - що відомо

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: