Завантаження ...
banner
banner

Фотофакт: на Гоголівській комунальники борються з бурульками

Фото.
На вулиці Гоголя комунальники з допомогою крану проводять очищення даху будівлі Бібліотеки імені академіка Лавровського.


На вулиці Гоголя комунальники з допомогою крану проводять очищення даху будівлі Бібліотеки імені академіка Лавровського від бурульок.

Раніше виконавчий комітет повідомляв, що з метою вжиття відповідними посадовими особами, власниками житлових будинків, інших будівель заходів щодо недопущення нещасних випадків та небезпечних подій, прошу врахувати наступне: 

Відповідно до  п.6.3. «Правил благоустрою території міста Ніжина», які затверджені рішенням  сорок дев’ятої сесії міської ради п’ятого скликання від 03 червня 2009 року, «власники будинків і споруд, орендарі (юридичні і фізичні особи) повинні забезпечити своєчасний відкол бурульок з дахів, балконів та інших виступаючих частин будинків, очищення дахів від снігу (при висоті сніжного покриву більше 10 см), очищення від льоду й снігу ґанків і сходинок входу в будинки і споруди; посипання піском тротуарів та пішохідних доріжок в межах закріпленої території».
 
Пунктом 12.3 Правил благоустрою передбачається, що «Кіоски, торгівельні зупинкові комплекси, павільйони, інші об'єкти роздрібної торгівлі, побутового обслуговування, малі архітектурні форми, а також простір перед ними і по обидва боки підходи до них повинні бути очищені від снігу і ожеледі».

По темі: Виконком попереджає про погіршення погодних умов та збільшення ймовірності травмування жителів міста





Фото Володимир Хоминець
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: