Завантаження ...
banner
banner

У Миколи Донченка намагалися викрасти скандальний МАЗ

У суботу, 20 лютого, озброєні невідомі з шевронами Правого Сектору у військовому одязі та балаклавах намагалися викрасти стару вантажівку, яка вже довгий час знаходиться на узбіччі Широкомагерської та належить підприємцю Миколі Донченку

маз донченка, микола донченко ніжин, грузовик донченка, маз донченка широкомагерская

У суботу, 20 лютого, невідомі намагалися викрасти стару вантажівку, яка вже довгий час знаходиться на узбіччі Широкомагерської. 

За словами Миколи Донченка, якому належить старий МАЗ, близько 21:00, озброєні невідомі з шевронами Правого Сектору у військовому одязі та балаклавах приїхали на чотирьох бусах та намагалися відбуксувати старий МАЗ. За викликом на місце події приїхала поліція, але за словами підприємця, вони не втрутилися і лише спостерігали за діями невідомих. 

Підприємець не розуміє кому був потрібен стара вантажівка і якщо вона необхідна у зоні АТО то це питання варто вирішувати іншим шляхом.

Нагадаємо, у грудні минулого року місцеві активісти звернулися з проханням до Миколи Донченка прибрати з узбіччя з Широкомагерської старий МАЗ, який там стоїть вже багато років та заважає безпечному руху пішоходів. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: