Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині запрацювала система електронних петицій

5 березня Ніжин долучився до Єдиної системи електронних петицій і тепер ніжинці можуть писати електронні звернення і чекати на їх вирішення від місцевої влади.

електронні петиції ніжин, ніжин електронні петиції, новини ніжина,


5 березня Ніжин долучився до Єдиної системи електрjнних петицій і тепер ніжинці можуть писати електронні звернення і чекати на їх вирішення від місцевої влади. 

За першій два дні роботи в системі електронних петицій зареєстровано 9 звернення. За створеними пертиціями ніжинців найбільше хвилює благоустрій міста і будівництво, дороги, охорона правопорядку і робота місцевих підприємств. 

З повним переліком петицій можна ознайомитися за посиланням.
 
Нагадаємо, що відповідно до положення про подання та розгляду електронної петиції, мешканці міста можуть звертатися з петиціями до Ніжинської міської ради через веб-сайт Єдиної системи місцевих електронних петицій.  Петиція до Ніжинської міської ради розглядається відповідно до  Закону України «Про звернення громадян», за умови збору на її підтримку протягом не більше як трьох місяців з дня її оприлюднення не менш ніж 72 підписів мешканців.
 
Петиція, яка протягом установлено строку набрала необхідну кількість підписів на її підтримку,  надсилається до уповноваженого виконавчого органу міської ради із зазначенням інформації про дату початку збору підписів, дату направлення Петиції, загальну кількість та перелік осіб, які підписали петицію, строк збору підписів.
 
Розгляд петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: