Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пропонують перенести приміщення РАЦСу й створити фітнес-центр

Нещодавно в «Єдиній системі місцевих петицій» небайдужою жителькою Ніжина була створена електронна петиція про перенесення приміщення міського РАЦСу в іншу частину міста

Електронні петиції


Нещодавно в «Єдиній системі місцевих петицій» небайдужою жителькою Ніжина була створена електронна петиція про перенесення приміщення міського РАЦСу в іншу частину міста.

Автор петиції пояснила свою пропозицію тим, що, на її думку, вул. Московська 3-А, на якій знаходиться Ніжинський РАЦС, не придатна для того, щоб влаштовувати подібні церемонії. Тим більше, що сама будівля, у якій нині доводиться об'єднувати пари, як вважає жителька міста, давно потребує ремонту та модернізації. 


Електронні петиції

Станом на 6 січня петицію підписали 14 осіб з 100 необхідних.

До кінця збору підписів залишилось: 88 днів.

Крім цього, з’явились ще 2 нових електронних петицій: щодо облаштування пішохідних переходів біля ЗОШ №2 та створення сучасного спортивно-оздоровчого центру. 

До міського голови Анатолія Лінника звертаються батьки та жителі 3-ого мікрорайону з проханням допомогти у вирішенні питання забезпечення безпеки дорожнього руху по вул. Шевченка (пішохідні переходи до школи № 2). За словами автора, батьки неодноразово звертались до депутатів з проханням облаштувати дані пішохідні переходи "лежачими поліцейськими" та встановити дорожній знак 1.33 "ДІТИ ". 


Електронні петиції


Ніжинка підкреслює, що пофарбування пішохідного переходу червоно-білим кольром світло-відбивною фарбою жодних результатів не дало, оскільки водії продовжують порушувати правила дорожнього руху: замість того, аби зменшити швидкість та в разі потреби зупинитись, вони навпаки інколи проводять змагання з обгону один одного, що бентежить дітей та дорослих. 

Автор зауважує, що на сьогоднішній день серед жителів міста бурхливо обговорюється поява ще одного обмежувача руху біля університету та школи № 7, де дорожній рух не є таким жвавим, аніж біля ЗОШ № 2.

Станом на 6 січня цю петицію підписали 18 осіб з 100 необхідних.

До кінця збору підписів залишилось: 88 днів. 


Електронні петиції

Щодо петиції про створення сучасного фітнес-центру, автор пропонує реконструювати колишню лазню на вул. Козача,3 в сучасний спортивно-оздоровчий комплекс з басейном або продати будівлю за цільовим призначенням як спортивно-оздоровчий комплекс та створити програму співфінансування данного об'єкта.

На сьогодні зібрано 11 підписів із 100. 

До кінця збору підписів також залишилось 88 днів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: