Завантаження ...
banner
banner

Облагородити Кручу та відкрити доступ до веб-камер Ніжина

На сайті місцевих петицій минулого тижня з’явилось дві нові петиції.Перша з них вимагає облагородити район міста Ніжина Круча. Інша петиція пропонує зробити відкритий доступ до перегляду в мережі інтернет веб-камер міста Ніжин

Петиції, сайт петицій

На сайті місцевих петицій минулого тижня з’явилось дві нові петиції.

Перша з них вимагає облагородити район міста Ніжина Кручу. В петиції пропонується  зробити систематичний рух 11,12 маршрутних транспортних засобів, зробити з пустиря, що біля маленького мосту парк або футбольне поле.

Пропонується також зробити дорогу, яка б вела до моста та установити дитячий майданчик. Станом на 12 лютого підписали петицію 24 людини.

Інша петиція пропонує зробити відкритий доступ до перегляду в мережі інтернет веб-камер міста Ніжин.

Аргументується це тим, що в Чернігівській області можна спостерігати через мережу інтернет за містами Чернігів та Прилуки.

Жителі міста та ті хто навчається чи проживає в інших містах України, але мають ніжинське коріння, зможуть зайти в інтернет та на міському сайті спостерігати за ніжинськими вулицями.

Є на сайті й інші петиції, до який триває збір підписів, це зокрема петиція про облаштування у Ніжині міні-зоопарку, петиція про створення трамплінів для катання на роликах, та прооблаштування “Зимового містечка”.

Підписати обрані петиції можна за посиланням 

Примітно, що аби петицію розглянув виконавчий комітет місцевої ради, потрібно зібрати всього лише 100 підписів. Але навіть таку кількість жодна з 5 петицій ще не набрала. Ті ж петиції, що набрали 100 і більше голосів отримали відповідь, але не спонукали міську владу виконати запропоноване в петиціях через різні причини.

В будь-якому разі навіть написання відповіді змусить очільників міста звернути додаткову увагу на проблему, що піднімається в петиції.

Тож, незрозумілою залишається причина пасивності ніжинців навіть в таких елементарних речах, як підписання петицій.

mynizhyn.com
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: