Завантаження ...
banner
banner

З'явилася петиція з вимогою проїзду по 2,50 грн у Ніжині

Вчора, 9 березня, з'явилася петиція про зміну вартості проїзду у громадському транспорті Ніжина. Автором петиції стала Шекера Катерина Володимирівна. В петиції пропонується змінити ціну вартості проїзду по 2,50 грн, а для пільгових категорій по 1 грн.

вартість проїзду у ніжині, нежин новости, нежин петиция, ніжин петиції, вартість проїзду 2,50 грн


Вчора, 9 березня, зявилася петиція про зміну вартості проїзду у громадському транспорті Ніжина. Автором петиції стала Шекера Катерина Володимирівна. 

В петиції пропонується змінити ціну вартості проїзду по 2,50 грн, а для пільгових категорій по 1 грн. 

Також у петиції зазначається наступне:
"Аналізуючи минуле підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста Ніжина, цей процес пройшов тільки за умови, що водії та перевізники будуть дотримуватися елементарних норм сервісу. Але ці норми навіть приблизно не дійшли до ніжинської сфери громадських перевезень. 
 
Салони брудні, сидіння не мають належного стану, шторки на вікнах не пралися. Водії не запитують пасажирів про зупинку, пасажирам доводится через весь салон під час руху транспорту йти до водія, щоб заплатити за проїзд. І це лише маленька доля того, що доводится терпіти ніжинським пасажирам громадського транспорту. 
 
Згадуючи висновки Антимонопольного комітету, затрверджений раніше тариф дійсно був прийнятий з порушеннями, як з боку виконавчого комітету міської ради, який своєю бездіяльністю створив умови для вчинення суб’єктами господарювання – перевізниками порушення законодавства про захист економічної конкуренції, так і з боку самих підприємців. Визначена сума була не обгрунтована. Не було визначено ніякого контролюючого органу, який би аналізував дотримання перевізниками правил перевезення. Зокрема відповідність кількості місць для сидіння загальній кількості пасажирів в салоні під час руху, факт видачі квитків и їх наявності у кожного пасажира."

Нагадаємо, нещодавно петиція з вимогою залишити вартість проїзду по 3,50 грн. набрала необіхідну для розгляду кількість голосів. Ця петиція стала прешою, яка буде розглянута місцевою владою Ніжина.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: