Завантаження ...
banner
banner

«Біла ромашка» нагадала про проблеми туберкульозу

24 березня Ліга старшокласників Ніжина провела щорічну інформаційно-профілактичну акцію "Біла ромашка". Захід був присвячений Всеукраїнському дню боротьби з туберкульозом, символом якого є тендітна біла ромашка. Ось тендітні чарівні дівчата і провели просвітницький захід з метою закликати жителів громади регулярно проходити обстеження у лікаря та робити флюорографію

Біла ромашка, туберкульоз

24 березня Ліга старшокласників Ніжина провела щорічну інформаційно-профілактичну акцію "Біла ромашка". 

Захід був присвячений Всеукраїнському дню боротьби з туберкульозом, символом якого вже здавна є тендітна біла ромашка. Ось тендітні чарівні дівчата і провели просвітницький захід з метою закликати жителів громади регулярно проходити обстеження у лікаря та робити флюорографію.

Та оскільки цього дня погодні умови виявились не дуже сприятливими для проведення вуличної акції, дівчата вирішили проінформувати працівників виконкому Ніжинської міської та районної ради. Активні представники Ліги лідерів шкільного самоврядування роздавали службовцям буклети, надані Ніжинським міським товариством Червоного хреста.

Активісти роздавали буклети з інформацією про хворобу, шляхи її передачі та способи лікування, анкети, що допоможуть визначити рівень обізнаності населення з проблеми туберкульозу та символічні білі ромашки, виготовлені учнями навчальний закладів міста. 
 












Анжела Тимченко, практичний психолог НБДЮ, координатор Ліги старшокласників

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: