Завантаження ...
banner
banner

У Фінляндії покажуть роботи Ігоря Волосянкіна

10 червня в Гельсінкі відбудеться відкриття виставкового проекту «Україна: 2014 – 2016. Війна і Мир», створеного Національним музеєм історії України. Мета проекту – донести до європейської спільноти інформацію про події в Україні

10 червня в Гельсінкі відбудеться відкриття виставкового проекту «Україна: 2014 – 2016. Війна і Мир», створеного Національним музеєм історії України у Другій світовій війні, громадською організацією «Міжнародна ініціатива з підтримки України» та Міністерством закордонних справ України.

Мета проекту – донести до європейської спільноти інформацію про події в Україні, які відбулися під час Революції Гідності та у постмайданівський період. Події, які змінили хід історії не тільки нашої держави.

Експозиція складається із сотні фотографій професійних авторів та аматорів, які зафіксували події в Україні під час Революції Гідності та в постмайданівський період.
Авторські світлини для виставкового проекту «Україна: 2014 – 2016. Війна і Мир» надали відомі фотокореспонденти Віктор Гурняк, Ігор Волосянкін, Максим Дондюк, Петро Задорожний, Антон Кіреєв, Станіслав Козлюк, Максим Левін, Сергій Лойко, Єфрем Лукацький, Олександр Козловський, Антон Наумлюк, Сергій Ніколаєв, Макс Рокотанський; волонтери Юрій Збанацький, Юрій Мисягін; учасники бойових дій на Сході України; штатні та позаштатні фотографи Українського Незалежного Інформаційного Агентства Новин (УНІАН), які перебували в епіцентрі подій; Державне космічне агентство України та Мала академія наук України. Назви фотознімків та коментарі подаються в авторській редакції.
 
Виставка експонуватиметься з 10 червня по 10 липня 2016 року у приміщенні Посольства України у Фінляндії.

За інформацією Міністерства культури України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: