Завантаження ...
banner
banner

Студент НДУ буде отримувати стипендію від фонду Пінчука

За результатами цьогорічного відбору стипендіальної програми «Завтра.UA» 100 студентів стали переможцями та приєдналися до спільноти стипендіатів

За результатами цьогорічного відбору стипендіальної програми «Завтра.UA» 100 студентів стали переможцями та приєдналися до спільноти стипендіатів.

Один із переможців – студент, історико-юридичного факультету,  НДУ імені Гоголя - Михайло Ломоносов. Тепер він зможе отримувати щомісячну стипендію протягом року.
 
Як зазначив Михайло, він дізнався про це нещодавно, коли в університет прийшов лист від організаторів конкурсу. 
 
Конкурс для стипендіальної програми «Завтра.UA»  проводився в 3 етапи.
 
На першому етапі учасники, після реєстрації, подавали свої наукові роботи, потім надавали інформацію про свою громадську діяльність. 
Далі вибираються фіналісти, яких запрошують в Київ. Тут проходить третій етап. Учасники демонструють  вміння працювати в команді, та свої організаційні і лідерські навички. За результатами третього етапу журі обрало 100 переможців з усієї України в тому числі і  Михайла, який зайняв 46 місце в рейтингу. 
 
Довідково: Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Рейтинг переможців обновлюється щорічно та фінансується Фондом Віктора Пінчука

Редакція mynizhyn.com вітає Михайла з перемогою та бажає нових звершень та перемог!

Ярослав Дигал
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: