Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський студент розповів про своє знайомство з Надією Савченко

Для багатьох ніжинців є досить відомою постать Світлани Борисюк, яка активно підтримує Надію Савченко, але мало хто знає, що її син, Іван Борисюк, їздив у березні в Ростов до української льотчиці



 

Для багатьох ніжинців є досить відомою постать Світлани Борисюк, яка активно підтримує Надію Савченко, але мало хто знає, що її син, Іван Борисюк, їздив у березні в Ростов до української льотчиці, щоб підбадьорити її теплим словом.
 
Молодий, енергійний, сміливий, ініціативний хлопець є надзвичайно сором'язливим, але ця стриманість лише підкреслює глибину його думок та широту душі, привертає увагу до себе. Його розповідь була надзвичайно суттєвою, лаконічною, щирою та розумною.
 
Іван Борисюк не любить розголосу навколо себе та зайвого піару, він прихильник девізу «Менше слів – більше справи». 
 
Студент брав участь у буремних та страшних зимових подіях Євромайдану, активно слідкує за сьогоднішньою Україною. Він не залишився осторонь незаконного ув'язнення Надії Савченко в Росії та вирішив хоч маленькою підтримкою та теплими словами допомогти їй.
 
Під час нашої короткої, але цікавої бесіди, я з'ясувала, що хлопець випадково познайомився з Надію на Майдані через спільного знайомого, який знав цю вже славетну та сильну духом жінку раніше. Тоді вони зустрілись, поговорили та розійшлися.
 
Прагнучи до справедливості, студент не зміг спокійно сидіти склавши руки та стояти осторонь резонансної тоді події незаконного ув'язнення української льотчиці, домовився зі знайомими про майбутню зустріч.

У Ростові побачення давали тільки сестрі, матері Надії, депутатам. Максимум, що мав Іван – кілька реплік перед судовим засіданням із полоненою, бажання підбадьорити та допомогти.

Особливих труднощів у дорозі хлопець не мав, лише фінансові, яких вирішував завдяки допомозі небайдужих знайомих.
 
Після побачення, усвідомивши умови життя, у яких жила жінка, та випробування, через які вона пройшла, повага до Надії лише зросла.
 
Спілкуючись із Надією особисто, хлопець виділив рису характеру, яка його приваблює в ній, а це уміння швидко знаходити суть та проникнути до глибини якоїсь речі.
На думку Івана Борисюка, Надія Савченко може стати непоганим політичним діячем
 
Порівнюючи з іншими політиками, які займаються більше своєю вигодою, хлопець відмітив чесність Надії, її справжність, простоту, прагнення багатьом допомогти, вирішити численні важливі справи. Хоча часто, можливо, у неї не виходить задумане, але завдяки своїй щирості та бажанню до діяльності, на думку Івана, у жінки все вийде.
Хлопець підтвердив приїзд Надії до Ніжина, але був невпевнений щодо конкретної дати приїзду через її зайнятість та стислий графік.
 
На сьогоднішній день Іван Борисюк не втрачає контакту з народним депутатом, іноді приїжджає до неї в гості, коли жінка та її сестра мають достатньо часу, адже обоє дуже заклопотані.
 
Залишається лише сподіватись, що ніжинці гідно зустрінуть одну з найгероїчніших жінок України та будуть привітними з нею.

Юля Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: