Завантаження ...
banner
banner

Чи буде в Ніжині кінотеатр?

Ніжинський підприємець Юрій Хоменко повідомив у соцмережі Фейсбук, що має «бізнес-фантазію» – зробити в Ніжині сучасний кінотеатр, що буде на рівні київських кінотеатрів

Кінотеатр, Юрій Хоменко


Ніжинський підприємець Юрій Хоменко повідомив у соцмережі Фейсбук, що має «бізнес-фантазію» – зробити в Ніжині сучасний кінотеатр, що буде на рівні київських кінотеатрів.

Юрій пише, що в нього ця ідея давно. Півроку тому він був упевнений, що його ідеї не судилося збутися через те, що новозбудований торговий центр «Ніжин сіті», за всіма чутками повинен був відкрити кінотеатр на два зали.
 
Проте проект "забуксував", жодна мережа кіно в Україні не захотіла відкриватися в Ніжині, оскільки це  не рентабельно. Адже, окупити оренду, податки, витрати і зарплати при середній ціні квитка в 50 гривень в Ніжині практично нереально.
 
Підприємець повідомив, що сума проекту 5 мільйонів гривень. Щоб зробити цей проект реальним він звернувся до міського голови за допомогою – надати приміщення під кінотеатр на умовах 5-7 років без оренди. 
 
За словами Юрія Хоменка він отримав повну підтримку від міського голови.
Підприємець вважає, що реалізувати проект кінотеатру можна в Міському будинку культури зі збереженням можливості проведення всіх міських заходів.

Ця новина викликала жваве обговорення серед користувачів соцмережі:





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: