Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині за півроку 50 разів перевозили наркотики через кордон

У Чернігівській митниці ДФС повідомили, що протягом півріччя у зоні діяльності митниці виявлено та зафіксовано 50 фактів незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів


У Чернігівській митниці ДФС повідомили, що протягом півріччя у зоні діяльності митниці виявлено та зафіксовано 50 фактів незаконного переміщення наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. 

За цими фактами до правоохоронних органів направлено 34 повідомлення про протиправні діяння, що мають ознаки злочину. Вилучено наркотичні речовини рослинного походження та речовину, схожу на амфетамін.
 
Не припиняються спроби переміщення через кордон психотропних лікарських засобів. Складено 16 протоколів про порушення митних правил, за якими вилучено 385 таблеток, що є психотропними засобами. 
 
Слід зазначити, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість виявлених спроб збільшилася майже вдвічі. Так, минулого року було виявлено лише 26 фактів, за якими до правоохоронних органів направлено 17 повідомлень.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: