Завантаження ...
banner
banner

Якою буде реклама по вулиці Гоголя? Засідання депутатської комісії

10 серпня на засіданні комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури розглядалося питання щодо внесення змін у рекламу по вулиці Гоголя

Засідання постійної комісії


10 серпня у великій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання з постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Початок засідання був незвичайним, адже на нього приїхала харківська гостя, яка запропонувала внести зміни у формат зовнішньої реклами в Ніжині на фасаді по вулиці Гоголя 2-А, доповнивши її. Цю пропозицію Михайло Булигін заперечив, аргументувавши її забороною міської ради розміщати будь-яку рекламу в історичній частині міста по вулиці Гоголя.

«Розроблюватиметься зовнішній вигляд вулиці, який зазнає змін. Потрібна робота декількох фахівців. Буде зроблений конкурс, проектні візії, на основі яких створюватиметься єдине ціле, яке обговорюватиметься та розроблятиметься людьми. На це потрібен час.
 
Будь-які зміни фасаду ви можете подавати у вигляді заявок із візією того, що ви хочете змінити. Якщо це буде вписуватися, і відповідні служби будуть це погоджувати, то це питання вирішиться без будь-яких проблем. 
 
Ніжин буде переформатовуватися в плані туризму. Якщо реклама залишиться в тому вигляді, у якому вона є, на цій вулиці вона не дасть вам прибутків. Якщо ми її переформатуємо, і сюди приїдуть туристи, ця реклама вам буде непотрібна. Вам досталь буде того, що висітимуть вивіски з назвами магазинів», — пояснив Михайло Булигін.
 
Після цього власник ніжинського магазину «Подарунки» висловив обурення, що міська влада, за його словами, хоче зняти рекламу в його магазині, яка є його «другим хлібом». Це питання викликало багато суперечок та звинувачень у залі, що часом переходили на емоційне з’ясування стосунків . 
 
Чималих міркувань мала проблема, яким чином зробити рекламу, щоб вона була прив’язана до історичної частини міста.
 
«Потрібно внести зміни до положення, щоб це було логічно, щоб були задоволені бізнесмени, і ми могли презентувати місто як історичне та привабливе»,- запропонувала Валентина Тищенко.
 
Михайло Булигін наголосив на рівність усіх громадян у правах та не погодився іти на поступки  підприємцю магазину.
 
Це питання залишилось до кінця нез’ясованим та викликало багато сумнівів і суперечок серед депутатів.


Засідання постійної комісії

Засідання постійної комісії

Засідання постійної комісії



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: