Завантаження ...
banner
banner

День міста: ніжинці спробують 20-кілограмовий торт та проведуть фестиваль Огірка

26 серпня відбулось засідання оргкомітету щодо святкування Дня міста та річниці визволення Ніжина від фашистських загарбників

День міста



26 серпня відбулось засідання оргкомітету щодо святкування Дня міста та річниці визволення Ніжина від фашистських загарбників.

Оргкомітет вирішив, що 15 вересня відбудеться вшанування загиблих за визволення Ніжина, а 17 вересня ніжинці відзначатимуть День міста.
 
15 вересня буде влаштована хода. Маршрут пролягатиме від Гоголівської (медучилище), по вул. Небесної Сотні до Вічного вогню, де відбуватиметься мітинг. Крім цього, по школах організовуватимуться класні години та зустрічі з ветеранами.
 
День міста цього місяця ніжинці, можливо, відзначатимуть останній раз. Справа в тому, що дату святкування можуть перенести на 6 травня - на вшанування свята Георгія Побідоносця.
 
17 вересня планують провести фестиваль Огірка, святковий концерт за участю творчих колективів, готують ще й сюрприз - двадцятикілограмовий торт із дегустацією. Заходи ймовірно проводитимуться в парку Шевченка. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: