Завантаження ...
banner
banner

Ніжин запрошує на Фестиваль огірка

17 вересня в рамках відзначення Дня міста Ніжина у Шевченківському парку буде проводиться IV-й фестиваль «Його величність, Ніжинський огірок»

17 вересня в  рамках  відзначення Дня міста Ніжина у Шевченківському парку  буде проводиться IV-й  фестиваль  «Його величність,  Ніжинський огірок».

Фестивальна програма розпочинається  з 11-ої години.
 
Програмою передбачено презентації творчих територій, виставок, цікаві конкурси, дегустації, сюрпризи та  цікава концертна програма.
 
Ніжинці знають і зберегають  секрети солінь, передаючи їх із покоління в покоління. У цьому році  народним голосуванням на майданчику «Найсмачніший огірок» обиратимуть  кращі  огіркові соління. А для  тих, хто присмачить усе це національним колоритом, українським гумором, додасть фантазії та самобутності, готуються подарунки  від ніжинського майстра-бондаря та організаторів свята. Тож чекаємо  усіх бажаючих взяти участь у конкурсі!
 
Сподіваємось, що учасники   фестивалю  здивують  глядачів оригінальними ідеями і креативними презентаціями огірка Ніжинського!
 
Заявки на участь у фестивалі подаються до оргкомітету за тел. 23551,53931,0963771108 (Бассак Тетяна Федорівна), 0677558067(Купрій Антоніна Вікторівна)
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: