Завантаження ...
banner
banner

Обмежувачі руху на вулиці Гоголя пропонують перенести

На вчорашній 17 сесії Ніжинської міської ради Михайло Булигін запропонував перенести обмежувачі руху, що на вулиці Гоголя, на вулицю Московську, а клумби на розі вулиць Гоголя й Московської передати дитсадкам чи школам

Обмежувачі руху


На вчорашній 17 сесії Ніжинської міської ради Михайло Булигін запропонував перенести обмежувачі руху, що на вулиці Гоголя, на вулицю Московську, а клумби на розі вулиць Гоголя й Московської передати дитсадкам чи школам.

Ігор Шалай підтримав цю пропозицію. Він вказав, що напівсфери на вулиці Гоголя не відповідають вимогам технологічної карти, оскільки всюди вони ставляться на край тротуару. У нас же - посеред пішохідної частини вулиці. Також Ігор Шалай звернув увагу присутніх на колір обмежувачів руху, додавши, що було безглуздо й нелогічно перефарбовувати їх в жовтий колір замість того, щоб закуповувати жовтими. 

“Спрацював приницип “скупий платить двічі”. Хто вирішив, що на сквер Заньковецької та на вулицю Гоголя потрібно накидати “гамірну сорочку” у вигляді напівсфер? Був аргумент - ярмарок. Уже він закінчився, тому з цим потрібно щось робити. Треба вміти відповідати за свої помилки та нести за це відповідальність. По-друге, коли йдемо вулицею Гоголя на Московську, прямо посеред тротуару розташовані квітники. Уже навіть немає такого стилю, у якому ті клумби знаходяться”, - додав Ігор Шалай. 


Депутати вказали на недоліки розташування напівсфер та запропонували розробити іншу схему їх розміщення. 
 

Секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб, який вчора виконував обов'язки головуючого, пообіцяв донести до відома виконавців інформацію та розглянути це питання на профільних комісіях. 


Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: