Завантаження ...
banner
banner

Калейдоскоп канікул у Ніжинській гімназії №3

Що найбільше люблять учні початкових класів? Відповідь проста - канікули, солодощі й чудеса. В останній день осінніх канікул учні 4-Б та 2-В класів разом зі своїми вчителями здійснили подорож до Києва

Ніжинська гімназія №3


Що найбільше люблять учні початкових класів? Відповідь проста - канікули, солодощі й чудеса.

В останній день осінніх канікул учні 4-Б та 2-В класів разом зі своїми вчителями Чернетою Т. М., Приходько Н.Л. та Рибак Н.В. здійснили подорож до Києва.
 
Спочатку вони відвідали кондитерську фабрику “ROSHEN”, адже саме там виготовляються смачні солодощі. Подякувавши працівникам за їхню працю та попрощавшись із екскурсоводом, учні помандрували в пошуках чудес і знайшли їх в Музеї води. Водно-інформаційний центр “Музей води” знаходиться в дивовижному місці — міському саду, у приміщеннях старовинних водонапірних башт. 


Ніжинська гімназія №3


Вартим уваги є зоопарк у місті Мена. Учні 4-Б, 4-В та 3-А класів Ніжинської гімназії №3 в супроводі класних керівників Пархоменко Н.Ю., Чернети Т.М., Ласої Л.М. відвідали цей чудовий куточок природи. «Бреч» - ідеальне місце для змістовного й корисного відпочинку. Варто сказати, що найбільшою гордістю є кінна ферма, створена в 2006 році. Вона налічує 190 голів найкращих елітних коней. 


Ніжинська гімназія №3


Гарно провести канікулярний час можна й в рідному Ніжині. Так, 1 листопада 1-Б клас Ніжинської гімназії № 3 разом із класоводом Білою Л. М. та представниками батьківського комітету Жизневською Г. С. і Мисник Т. М. відвідали фабрику м’якої іграшки "Копиця". Чарівний світ казки, чудова атмосфера, приємні працівники запам’яталися маленьким першокласникам. Дітям провели захоплюючу екскурсію, із якої вони дізналися, як на світ з’являються їхні улюблені мультиплікаційні та казкові герої. Малечі сподобалося те, що вони мали змогу погратися різними іграшками. Після екскурсії відвідали дитячий майданчик та живий куточок. 


Ніжинська гімназія №3


Весело, цікаво, і з користю проводять осінні канікули учні 7-А та 7-Б класів разом із своїми класними керівниками Ременюк Л.О. та Афоніною А.М. 

3 листопада учні здійснили екскурсійну поїздку до Києва. Спочатку на дітей чекало знайомство з морським царством Київського океанаріуму «Морська казка». Найяскравіші, найкрасивіші, найнезвичайніші риби й тварини там зібрані.


Ніжинська гімназія №3


Захопливою була екскурсія музеєм воскових фігур. Учні мали змогу побачити, як виглядають легендарні особистості. Музей «Київ у мініатюрі» приємно вразив гімназистів. Вони відчули себе справжніми "Гуліверами" серед макетів відомих споруд міста. Цікава й змістовна розповідь екскурсовода була приємним доповненння екскурсії.

Учні 5-6 класів Ніжинської гімназії №3 їздили також на екскурсію до Києва. Гімназисти 5-А кл. (кл. керівник Динька С.В., ), 6-А кл. (кл. керівник Бадуля С.В.), 6-Б кл. (кл. керівник Лазаренко А.А.), 6-В кл. (кл. керівник Сунцова Н.А.) відвідали музей «Україна в мініатюрі», познайомилися з видатними постатями в Музеї воскових фігур, відкрили для себе чудовий світ морських мешканців в океанаріумі.


Ніжинська гімназія №3


Багато уваги в гімназії приділяється краєзнавчій роботі з дітьми. Учні не лише вивчають матеріали, пов'язані з рідним краєм, а й виконують науково-дослідні роботи на місцевому матеріалі. Так, учитель географії та економіки Булавенко С.Д. постійно залучає учнів до досліджень Ніжинщини. 

Гімназисти працюють над науковими проблемами, використовуючи місцеві матеріали. Цього року юний дослідник Даниленко Назар, учень 7-А класу, разом із науковим керівником Булавенко С.Д. розпочав роботу з дослідження впливу антропогенного чинника на природоохоронні об’єкти Ніжинського району.


Ніжинська гімназія №3


У рамках цього дослідження 2 листопада вони поїхали на відкриття еколого-пізнавальної стежки регіонального ландшафтного парку «Ніжинський», що знаходиться в районі с.Кукшин у ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Середовщина». Разом із районною та обласною адміністрацією, гостями заходу вони пройшли екологічною стежкою, познайомились із цікавими матеріалами цього природоохоронного об’єкта.


Ніжинська гімназія №3


Хто б міг подумати, що в с. Вертіївка Ніжинського району можна так корисно та гарно провести час. Так, 4 листопада, учні 5-А класу відвідали майстер-клас у ресторані «Могорич». Діти з цікавістю занурилися в атмосферу життя дорослих і були в захваті від можливості разом із шеф – кухарем приготувати італійську піцу. 


Ніжинська гімназія №3

 
Гарно подорожувати Україною, але потрібно турбуватися й про власний навчальний заклад. Продовжуючи акцію із озеленення гімназійного подвір`я, учні 7-В класу разом із Вовченком В.В. висадили кущ лісової красуні-калини! 


Ніжинська гімназія №3


Ось так оптимістично закінчилися осінні канікули для учнів, усі з гарним настроєм повернулися додому, сповнені надій і бажання далі пізнавати світ та навчатися в рідній гімназії.


Ніжинська гімназія №3

Ніжинська гімназія №3

Ніжинська гімназія №3

Ніжинська гімназія №3

Ніжинська гімназія №3

Ніжинська гімназія №3



Заступник директора з виховної роботи
Ніжинської гімназії №3 Барбашина О.В.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: