Завантаження ...
banner
banner

В Безуглівці буде дитячий садок

Відповідно до Переліку об’єктів і заходів, що фінансуються за рахунок субвенції для реконструкції частини приміщення Безуглівської ЗОШ I-III ст. під дитячий садок на 25 місць цього року виділено 1 млн. 112,9 тисяч гривень


Розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено Перелік об’єктів і заходів, що фінансуються за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток територій. Кошти, направлені на соціально-економічний розвиток, належать до депутатського фонду народного депутата Олександра Кодоли. Відповідно до Переліку 1 млн. 112,9 тис. грн цього року виділено для реконструкції частини приміщення Безуглівської ЗОШ I-III ст. під дитячий садок на 25 місць.

Найближчим часом будівельні роботи розпочнуться. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та його перший заступник Сергій Батрак, виконавець робіт Олексій Христич, інженер технічного нагляду управління капітального будівництва облдержадміністрації Роман Сергієнко, директор Безуглівської школи Катерина Резвін оглянули об’єкт та визначилися з першочерговим об’ємом робіт.


Будівництво відбуватиметься у приміщенні школи, але робота буде організована таким чином, що не заважатиме навчальному процесу, тим паче для майбутнього садочка заплановано окремий вхід.

Крім того, відповідно до проекту будівництва, реконструкція стосуватиметься не лише улаштування дитячого садка на 25 місць, а й ремонту частини класів школи та облаштування внутрішніх санвузлів у навчальному закладі.








 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: