Завантаження ...
banner
banner

Як мандрівник із Чернігівщини об'їхав півсвіту, маючи в кишені лише кількасот гривень

Мандрівник із села Низківка Сновського району Чернігівської області 36-річний Михайло Павлюк знову вирушив у подорож. Із попередньої мандрівки до рідного села чоловік повернувся минулої весни

Михайло Павлюк


Мандрівник із села Низківка Сновського району Чернігівської області 36-річний Михайло Павлюк знову вирушив у подорож. Із попередньої мандрівки до рідного села чоловік повернувся минулої весни.

Практично все літо й частину осені Михайло зі старшим братом Віктором провели в лісі, заробляючи на лисичках та чорниці на нову поїздку. Але захворів батько, і майже всі гроші пішли на лікування.

Однак хлопець від планів не відмовився. У нову подорож  Михайло вирушив із 400 гривнями в кишені. Стільки ж у нього було, коли 16 листопада 2006 року він здійснив свою першу мандрівку.

Гроші на прожиття він збирається заробляти, як і раніше, – надаватиме послуги гіда та шукатиме клієнтів для кафе та ресторанів.

За чотири роки мандрів у його закордонному паспорті майже не залишилося місця для віз. Тож перша справа, за яку він взявся вдома, – переоформлення паспорта.
 
Частіше за все Павлюк подорожує автостопом. Він об’їздив багато кран Південно-Східної Азії. Торік у Камбоджі мандрівник навіть загримів до буцегарні через прострочену візу.

Найбільше йому сподобалося в Індонезії, де теплий клімат, водоспади, печери й вулкани. Саме туди він попрямував знову. Крім знайомства з країною, сходження на нові вершини, чоловік планує взяти участь у гірських ультрамарафонах (більше 42 км). В одному з них, за словами Михайла, він вже здобув перемогу, здолавши дистанцію (біг та йшов) за 14 годин.


Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк

Михайло Павлюк



svitua.com.ua

Фото gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: