Завантаження ...
banner
banner

Якою буде оплата праці для працівників дошкільних і позашкільних закладів вирішували депутати

3 лютого відбулось засідання депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та законності. Одним із проектів рішень було впорядкування умов оплати праці педагогічним працівникам

Педпрацівники


3 лютого відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та законності. Голова комісії Олег Щербак подав на розгляд два проекти рішень: «Про впорядкування умов оплати праці педагогічним працівникам» та «Про внесення змін у Положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради, затвердженого рішенням Ніжинської міської ради Чернігівської області VIIскликання від 30.06.2016 року № 20-12/2016».

Читайте також: "Чужі" серед "своїх": педпрацівники просять урівняти права й отримувати гідну зарплату

Перший проект рішення був підготовлений з метою впорядкування умов оплати праці педагогічних працівників та забезпечення рівних умов навчально-виховного процесу в освітніх закладах міста.



Відповідно до проекту рішення педагогічним працівникам дошкільних навчальних закладів, позашкільних закладів та спортивних шкіл міста рекомендовано встановити надбавку строком до 01 вересня 2017 року у розмірі різниці між посадовими окладами вищих на два тарифних розряди по відповідним посадам.

Питання були детально обговорені та рекомендовані до розгляду на черговій сесії міської ради.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
виконавчого комітету 
Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: